Dita Kombëtare e Zvicrës

e enjte, 30.07.2015 – e enjte, 30.07.2015

Veranstaltung für Auslandschweizerinnen und -schweizer

Dita Kombëtare e Zvicrës e 1 Gushtit, është një festim i përvitshëm dhe ditë kombëtare feste ne Zvicër. Këtë vit Ambasada Zvicerane në Shqipëri do të mbajë festimin e kësaj dite të Enjten, 30 Korrik.

*Vetëm me ftesa.

Location: Rezidenca Zvicerane, Tiranë

Presidentja e Konfederatës Zvicerane Simonetta Sommaruga: përshëndetje për Ditën Kombëtare 2015 për zviceranët jashtë shtetit

Me rastin e 1 Gushtit, Ditës Kombëtare e Zvicrës, Presidentja e Konfederatës Zvicerane Simonetta Sommaruga ka dërguar një mesazh në video për të gjithë shtetasit zviceranë që jetojnë jashtë Zvicrës. Ambasada e Zvicrës në Shqipëri do ta festojë këtë ditë të enjten, 30 Korrik, tek Rezidenca Zvicerane në Tiranë.