Inaugurimi i TAP në Çorovodë

e premte, 03.07.2015 – e premte, 03.07.2015

Ausstellung

Ambasadori zviceran Christoph Graf do të marrë pjesë në inaugurimin e Gazsjellësit Trans Adriatik në Shqipëri. Ngjarja do të zhvillohet pranë Çorovodës, në jug të Shqipërisë, të Premten, 3 Korrik. Kryeministri Edi Rama dhe drejtuesit e TAP janë planifikuar të inaugurojnë fillimet e punimeve për ndërtimin e kësaj linje të rëndësishme të gazit.

Location: Çorovodë, Shqipëri