Raportimi Mediatik mbi Vendet Fqinje në Ballkan

e enjte, 09.07.2015 – e premte, 10.07.2015

Countries; Konferenz

Një konferencë e organizuar Instituti Shqiptar i Medias dhe e mbështetur nga Ambasada e Zvicrës mbi mënyrën se si mediat në Ballkan raportojnë mbi vende fqinje. Ambasadori Graf do të transmetojë një mesazh përshëndetës në video.

Location: Hotel Tirana International, Tiranë, Shqipëri