Shërbime të reja turistike do të marrin çmime financimi në Gjirokastër

e premte, 26.02.2016 – e premte, 26.02.2016

Veranstaltung für Medienschaffende

Ambasadori zviceran dhe Ministrja e Ekonomisë do të japin çmime financues për gjashtë propozime projektesh për shërbime turistike në Gjirokastër 

Location: Hotel Çajupi, Gjirokastër, Albania