Dirigjenti zviceran Mario Schwartz shfaq Rossini dhe Beethoven

e premte, 29.01.2016 – e premte, 29.01.2016

Konzert

Posteri njoftues për koncertin nga dirigjenti Mario Schwartz
Posteri njoftues për koncertin nga dirigjenti Mario Schwartz. FDFA

ProHelvetia Schweizer Kulturstiftung në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe Orkestrën Sinfonike të Radio Televizionit sjell bashkë tre muzikantë soloistë nën dirigjimin e Mario Schwarz

Location: Universiteti i Arteve, Tiranë