Euro 2016: Shqipëri vs. Zvicër

e shtunë, 11.06.2016 – e shtunë, 11.06.2016

Veranstaltung für Auslandschweizerinnen und -schweizer

Invitation to the screening of the football match Albania - Switzerland
Lojtarë nga përfaqësueset e Shqipërisë dhe Zvicrës në një ndeshje kualifikuese në 2013. FDFA

Një shfaqje në ekran e ndeshjes Shqipëri - Zvicër do të organizohet të shtunën, 11 Qershor. Ftesat janë duke u dërguar tek pjesëmarrësit.  

Location: Rezidenca e Ambasadës zvicerane, Rr. Donika Kastrioti, Nr. 11