Festa Kombëtare e Zvicrës

e enjte, 28.07.2016 – e enjte, 28.07.2016

Veranstaltung für Auslandschweizerinnen und -schweizer

Çdo vit Ambasada e Zvicrës organizon festime dhe pritje me rastin e Ditës Kombëtare të Zvicrës, 1 Gushtin. Këtë vit festa do të zhvillohet në 28 Korrik. Ftesat do të dërgohen në javën e parë të Korrikut.

Location: Rezidenca e Ambasadës zvicerane, Rr. Donika Kastrioti, Nr. 11