Koncert pop folk me Christian Tschanz and Andreas Sigrist

e martë, 22.03.2016 – e martë, 22.03.2016

Konzert

Pranvera Frankofone - e mbështetur pjesërisht nga Ambasada e Zvicrës në Shqipëri - sjell në Tiranë duon e këngëtarit/kitaristit Christian Tschanz dhe kitaristit Andreas Sigrist 

Location: Teatri Eksperimental, tek Pedonalja, Tiranë