Fushata 'Unë Zgjedh Arsimin Profesional' shkon në Vlorë

e premte, 13.05.2016 – e premte, 13.05.2016

Veranstaltung für Medienschaffende

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë bashkë me nisma të mbështetura nga Zvicra po kryejnë një fushatë  për të promovuar arsimin profesional.

Location: Shkolla 'Pavarësia', Vlorë