Nisja e fazës së dytë të projektit për punësimin e të rinjve - RisiAlbania

e mërkurë, 25.10.2017 – e mërkurë, 25.10.2017

Veranstaltung für Medienschaffende

Ftesa për nisjen e fazës së dytë të projektit RisiAlbania
© FDFA

RisiAlbania - një projekt për punësimin e të rinjve nga Agjensia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) mbyll fazën e pare dhe nis fazën e dytë 

Location: Qendra e Rinisë, Tiranë