Mario Botta në Tiranë

e shtunë, 14.09.2019 – e shtunë, 14.09.2019

Arktitekti zviceran Mario Botta do të jetë në Tiranë më 14 Shtator, 2019.
Arktitekti zviceran Mario Botta do të jetë në Tiranë më 14 Shtator, 2019. ©

Arkitekti i famshëm zviceran Mario Botta do të japë një ligjëratë si pjesë e Javës së Dizajnit Tiranë organizuar nga Universiteti Polis.

"Nje mjeshtër i preçizionit, asnjë fugë nuk është në vendin e gabuar" - ky përshkrim nga Siegbert Keller e përmbledh vizionin dhe punën e tij. Z. Botta do të flasë mbi temën 'Arkitektura & Kujtesa'.

Location: Universiteti Polis