Global Measurement of Diet Quality
Diets are the number one risk factor in the global burden of disease and multiple forms of malnutrition co-exist with overweight and obesity being the fastest growing form, particularly among poor populations in developing countries. Routinely collected information on Diet Quality is necessary to better understand dietary trends, help to create awareness, and inform policies to improve diets and health outcomes. Therefore, SDC supports an international initiative to develop diet quality measurements.
Paese/Regione | Tema | Periodo | Budget |
---|---|---|---|
Mondo |
Agricoltura e sicurezza alimentare
Sicurezza e qualità degli alimenti
Politica di sicurezza alimentare |
01.01.2025
- 31.12.2025 |
CHF 724’000
|
- Settore privato straniero Nord
-
Settore in base alle categorie del Comitato di Aiuto allo sviluppo (DAC) dell'OCSE OTHER MULTISECTOR
OTHER MULTISECTOR
Sotto-Settore in base alle categorie del Comitato di Aiuto allo sviluppo (DAC) dell'OCSE Sicurezza e qualità degli alimenti
Politica di sicurezza alimentare
Numero del progetto 7F09601
Direzione/Ufficio responsabile |
DSC |
Partner del progetto |
Partner contrattuale |
Budget | Fase in corso Budget Svizzera CHF 724’000 Budget svizzero attualmente già speso CHF 0 |
Fasi del progetto |
Fase 99 01.01.2025 - 31.12.2025 (Active) Fase 1 01.08.2017 - 31.12.2022 (Completed) |