Filmi shqiptaro-zviceran `Përtej detit‘ tek Kinema Millennium

e shtunë, 31.10.2015 – e shtunë, 31.10.2015

Film

Poster showing the Swiss-Albanian film 'Across the sea'

"Përtej detit" është një film nga Pierre Maillard me aktorë zviceranë dhe shqiptarë. Do të shfaqet të shtunën, 31 Tetor në orën 20:30 në kuadrin e Festivalit të Filmit të Tiranës 2015.     

Location: Kinema Millennium, Tiranë, Shqipëri