Ambasadori zviceran viziton Beratin për investime në infrastrukturë


Cette page n’est pas disponible en français. Veuillez choisir une langue ci-dessous:

e enjte, 03.03.2016 – e enjte, 03.03.2016

Veranstaltung für Medienschaffende

Disa takime do të mbahen në Berat me kryetarë të bashkive të këtij Qarku për të diskutuar bashkëpunimin dhe financimin e ardhshëm zviceran për ujin dhe mbetjet

Location: Berat, Albania