Ambasadori zviceran viziton Beratin për investime në infrastrukturë

e enjte, 03.03.2016 – e enjte, 03.03.2016

Veranstaltung für Medienschaffende

Disa takime do të mbahen në Berat me kryetarë të bashkive të këtij Qarku për të diskutuar bashkëpunimin dhe financimin e ardhshëm zviceran për ujin dhe mbetjet

Location: Berat, Albania