Ambasadori zviceran viziton Beratin për investime në infrastrukturë


Questa pagina non è disponibile in italiano. Selezionare una delle lingue seguenti:

e enjte, 03.03.2016 – e enjte, 03.03.2016

Veranstaltung für Medienschaffende

Disa takime do të mbahen në Berat me kryetarë të bashkive të këtij Qarku për të diskutuar bashkëpunimin dhe financimin e ardhshëm zviceran për ujin dhe mbetjet

Location: Berat, Albania