Vende Pune

Departamenti Federal i Punëve të Jashtme (FDFA) kërkon rregullisht punonjës të kualifikuar dhe të motivuar.

Vendet e punës do të publikohen përmes portalit shtetëror të punës në Internet. Kërkimin mund ta specifikoni sipas kritereve të ndryshme.

Portali shtetëror i punës (gjermanisht, frëngjisht, italisht) 

Vend pune: Shofer - Mbështetje Logjistike

Ambasada po kërkon të punësojë një shofer / mbështetje logjistike. Gjeni njoftimin e plotë, kërkesat dhe hollësitë këtu (PDF, 39.8 kB).

Afati për aplikimet: 30.09.2020.