Ambasada e Zvicrës në Shqipëri

COVID – 19

Informacion mbi fluturim të veçantë Tiranë-Zyrih-Tiranë

Air Albania njofton një fluturim të ri që do të kryhet më 9 maj midis Zyrihut dhe Tiranës. Ky fluturim mund të vlejë për qytetarë zviceranë dhe rezidentë në Zvicër të cilët duan të kthehen ne Zvicër. Fluturimi është planifikuar të niset nga Tirana për në Zyrih në orën 12:00, më 9 maj. Fluturimi kthim planifikohet të niset nga Zyrih për në Tiranë në orën 15:15. Qytetarët zviceranë apo qytearë shqiptarë me leje qëndrimi të vlefshme në Zvicër, të cilët janë të interesuar të kthehen në Zvicër, janë të lutur të kontaktojnë Air Albania për më shumë detaje.

 

Të rejat më të fundit

Për informacion mbi situatën me Koronavirusin (COVID-19) ju lutemi konsultoni informacionin dhe direktivat e dhëna nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë dhe rekomandimet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Nga ana e qeverisë së Zvicrës, Zyra Federale e Shëndetit Publik informon dhe publikon këshillat e duhura për udhëtime. Këshillat për udhëtime nga Departamenti Federal për Çështje të Jashtme (FDFA) (në Gjermanisht, Frëngjisht dhe Italisht) ofrojnë informacion të thjeshtë për përgatitjet për udhëtime. Ato duhet të konsiderohen si një burim shtesë informacioni.

Këshilla për udhëtime

Për kërkesa urgjente ju lutemi kontaktoni FDFA Helpline

Telefon: +41 800 24-7-365 / +41 58 465 33 33

E-mail: helpline@eda.admin.ch

Ambasada e Zvicrës në 	Tirana
Ambasada e Zvicrës në Tirana © EDA/Holger Tausch

Consular services (issuing of passports, identity cards, civil status changes, registrations) are provided in the Regional Consular Centre Western Balkans Pristina. For services and visa issues, please always refer to the competent representation according to the given contact. 

Services

Visa & entry to Switzerland

Mirësevini

A greeting from the local Ambassador

Aktualitete

Lajme lokale dhe ndërkombetare në lidhje me shtetin

Zvicra dhe Shqipëria

Swiss diplomacy and engagement in the fields of education, culture and the economy