Koncert nga trio zvicerane Swiss Miss

e premte, 31.07.2015 – e premte, 31.07.2015

Konzert

Të ftuara nga Ambasada e Zvicrës trioja Swiss Miss do të ketë një shfaqje në ambient të hapur në qendër të Fierit. Ato do të luajnë si pjesë e listës së zgjeruar të Festivalit Ndërkombëtar të Xhazit i cili përfshiu koncerte në Tiranë, Elbasan, Shkodër dhe Sarandë. Ditën e premte, 31 Korrik, ora 20:30, në qendrën e qytetit të Fierit.

Location: Fier, Shqipëri