Hapja e Muzeut Kombëtar të Fotografisë "Marubi"

e hënë, 09.05.2016 – e hënë, 09.05.2016

Kulturveranstaltung

Kontribute nga Ambasada e Zvicrës dhe partnerë të tjerë kanë mundësuar Ministrinë e Kulturës që ta kthejë qendrën e mëparshme të ekspozimit në një muze të plotë 

Location: Rruga Kolë Idromeno, Shkodër