Hapja e Fondit Kulturor Zviceran

e mërkurë, 15.11.2017 – e mërkurë, 15.11.2017

Veranstaltung für Medienschaffende

Invitation for the launching event of the Swiss Cultural Fund on Wednesday, November 15th in Tirana
Ftesa për aktivitetin e lançimin të Fondit Kulturor Zviceran ent of the Swiss Cultural Fund ditën e Mërkurë, 15 Nëntor 2017 në Tiranë © FDFA

Ambasada e Zvicrës po lançon Fondin Kulturor Zviceran për të promovuar artistë të rinj dhe grupe kulturore. Fondi do të ndërtojë kapacitetet e organizatave dhe individëve në fushën e kulturës dhe do të japë grante për projekte të zgjedhura.

Location: Qendra Rinore, Rruga e Kavajës, Tiranë