Konferenca e 6-të Ndërkombëtare për Shëndetin Publik

e martë, 08.05.2018 – e martë, 08.05.2018

Instituti i Shëndetit Publik dhe Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale po organizojnë këtë konferencë me mbështetje nga projekti me financim zviceran 'Shëndet për të Gjithë' - HAP. Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu dhe Ambasadori zviceran Christoph Graf do të adresojnë hapjen e konferencës. Shumë ekspertë të dalluar të shëndetit publik dhe shëndetit mendor do të prezantojnë gjatë konferencës një-ditore.   

Location: Tirana International Hotel