Zyrtari i lartë i SECO-s viziton Shqipërinë

e mërkurë, 07.09.2016 – e shtunë, 10.09.2016

Treffen Regierungs- und Behördenmitglieder

Gjatë një vizite katër ditore në Shqipëri, Kreu i Operacioneve Jug/Lindje në Sekretariatin zviceran të Shtetit për Çështje Ekonomike (SECO) Ivo Germann, do të takohet me ministra të qeverisë dhe do të vizitojë vendndodhje të projekteve të financuara nga qeveria zvicerane.