Global Measurement of Diet Quality
Diets are the number one risk factor in the global burden of disease and multiple forms of malnutrition co-exist with overweight and obesity being the fastest growing form, particularly among poor populations in developing countries. Routinely collected information on Diet Quality is necessary to better understand dietary trends, help to create awareness, and inform policies to improve diets and health outcomes. Therefore, SDC supports an international initiative to develop diet quality measurements.
Land/Region | Thema | Periode | Budget |
---|---|---|---|
Weltweit |
Gesundheit Landwirtschaft und Ernährungssicherheit
Basisernährung
Landwirtschaftspolitik Stärkung der Gesundheitssysteme |
01.01.2023
- 31.12.2025 |
CHF 3’074’000
|
- Ausländischer Privatsektor Norden
-
Sektor nach Kategorisierung des Entwicklungshilfeekomitees der OECD GESUNDHEIT
LANDWIRTSCHAFT
GESUNDHEIT
Sub-Sektor nach Kategorisierung des Entwicklungshilfeekomitees der OECD Basisernährung
Politik und Verwaltung in der Landwirtschaft
Politik und Verwaltung im Gesundheitswesen
Unterstützungsform Projekt- und Programmbeitrag
Projektnummer 7F09601
Verantwortliche Direktion/Bundesamt |
DEZA |
Projektpartner |
Vertragspartner Privatsektor |
Budget | Laufende Phase Schweizer Beitrag CHF 3’074’000 Bereits ausgegebenes Schweizer Budget CHF 0 |
Projektphasen |
Phase 99 01.01.2023 - 31.12.2025 (Active) Phase 1 01.08.2017 - 31.12.2022 (Laufende Phase) |